当前位置: 本站首页>>通知公告>>正文
学术报告:Nutritional, hormonal and genetic factors in the development of human obesity and diabetes: findings from the CODING study.
2018-05-09 15:59   审核人:

题     目:Nutritional, hormonal and genetic factors in the development of human obesity and diabetes: findings from the CODING study.

主讲人:孙    光    教授

加拿大纽芬兰纪念大学终身教授

国家自然科学基金的外籍终审专家

时     间:2018年5月22日(周二)  9:30-10:30

地     点:公共卫生学院B座一楼会议室B103

上一条:学术报告:Biomedical Big Data: Challenges and Opportunities.